header banner
Default

Binance, şu altı altcoini delist etti: Çakıldılar! Kriptokoin com


  1. Haberler
  2. Haberler

yayınlandı güncellendi

310

Binance Bu 6 Altcoin İçin Delist Duyurusu Yaptı: Çakıldılar!

Binance Bu 6 Altcoin İçin Delist Duyurusu Yaptı: Çakıldılar!

Günlük işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, belirli altcoin çiftleri için delist, yani “listeden çıkarma” duyurusu yaptı. Duyuru, özellikle çapraz ve izole marjin hizmetlerini kapsıyordu. Ayrıca bir coin’i direkt olarak delist edeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Binance, bu çiftleri delist ediyor

VIDEO: Binance, Bu Altcoinleri Delist Etme Kararı Aldığını Açıkladı!! /#altcoin #bitcoin #delist #binance
KRİPTO TAKİP

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi, günlük işlem hacmi ile en büyük Bitcoin ve altcoin borsası olan Binance, en son duyurusunda bazı coin çiftlerini çapraz ve izole marjin hizmetlerinden kaldıracağını açıkladı. Söz konusu açıklamaya göre delist olacak çiftler şu şekilde:

  • Çapraz marjin: NEXO/BUSD, NEXO/USDT, POLS/BTC, POLS/BUSD, POLS/USDT, QUICK/BTC, QUICK/BUSD, QUICK/USDT
  • İzole marjin: ALCX/BTC, NEXO/BUSD, NEXO/USDT, POLS/BTC, TOMO/BTC
BTC, DOGE, ADA ve Bu 7 Altcoin İçin Yatırım Seviyeleri!

Bu coin’lerin spot piyasada hala işlem gördüğünü belirtmekte fayda var. Yani yalnızca yukarıdaki işlem çiftleri, marjin ile kullanılamayacak. Bu sırada, borsanın açıklamaları söz konusu coin’lerin fiyatlarını olumsuz etkilemiş gibi duruyor. NEXO, son 24 saatte yüzde 4.1 düştü ve 0.71 dolardan el değiştiriyor. Polkastarter (POLS) da aynı şekilde, yüzde 4.8’lik bir değer kaybı sergilemiş halde. Ayrıca Quickswap (QUICK) yüzde 6.7, Alchemix (ALCX) yüzde 4.8, TomoChain (TOMO) ise yüzde 5.8 oranında düşüş yaşadı.

Borsa, Beam’i delist ediyor

VIDEO: But which crypto? 🤔 #bitcoin #trading #finance #stocks #wealth #invest #success
Altcoin Daily

Diğer yandan Binance, bir altcoin’i direkt olarak borsadan çıkarıyor. Borsanın bugünkü duyurusuna göre, altcoin, 26 Ocak’ta, Türkiye saati ile 12’de delist olacak. Beam, delist haberinden ciddi bir şekilde darbe aldı ve yüzde 30’a yakın bir değer kaybı sergiledi. Kripto para birimi, 0.1239 dolardan 0.084 dolara kadar geriledi. Yazım sırasında, 0.087 dolardan el değiştiriyor. Coinin günlük grafiğinde, sert düşüşünü görebilirsiniz:

Peki, Binance’in delist ettiği Beam nedir? BEAM, iki blockchain protokolünün (LelantusMW ve Mimblewimble) bir kombinasyonu üzerinde çalışan gizli bir merkezi olmayan finans (DeFi) platformudur. Beam, Mimblewimble protokolü üzerinde çalışıyor ve Mart 2018’de piyasaya sürüldü. Beam, finansal karşı tarafların güvenli, istikrarlı ve güvenilir işlemler yapmalarını sağlar. Bu, kullanıcı verilerinin yanlış yönetimi sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Böylece sistemi daha temiz ve daha güvenli tutar. Beam’in Blockchain’i sıfırdan C++ programlama dili üzerine inşa edilmiştir.

Binance’in BEAM’i hangi sebepten ötürü delist ettiğine dair belirli bir açıklama yok. Ancak borsanın hacim açısından geride kalan kripto paraları delist ettiği bilinmekte. Ayrıca, uzun bir süredir ağında gelişme olmayan projeleri de borsadan çıkarabiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Binance Bu 6 Altcoin İçin Delist Duyurusu Yaptı: Çakıldılar!

# Alchemix (ALCX) # altcoin # Beam (BEAM) # binance # kripto para # kriptopara # Nexo (NEXO) # Polkastarter (POLS) # tomo # Tomochain

Sources


Article information

Author: Robert Jackson

Last Updated: 1698513362

Views: 1250

Rating: 4.7 / 5 (39 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Robert Jackson

Birthday: 1986-04-24

Address: 046 Blake Bypass, South Aprilborough, NY 61192

Phone: +4765130928363293

Job: Article Writer

Hobby: Dancing, Camping, Rock Climbing, Cocktail Mixing, Metalworking, Poker, Tennis

Introduction: My name is Robert Jackson, I am a proficient, accomplished, sincere, unwavering, candid, brilliant, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.